Musikgrupper

I den kammermusikalske verden spiller jeg primært med i:
Copenhagen Guitar Duo
Villén & Sjølin
Ryelund & Sjølin

Copenhagen Guitar Duo

Copenhagen Guitar Duo blev dannet, uden egentlig at have et navn, i ungdomsårene i 2004 på musikskolen i Guldborgsund, hvor jeg og Martin Buono begyndte at spille sammen. Siden kom vi sammen ind på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og debuterede også fra solistklassen i 2015. Vi har udgivet flere CD’er, turneret verden rundt og spillet i omegnen af 1.000 koncerter gennem tidens løb.

Villén & Sjølin

Tværfløjtenisten Linnéa Villén og jeg har spillet sammen siden 2016, hvor vi begyndte at arbejde med Carl Nielsens musik i arrangementer for fløjte og guitar. Siden har vi udgivet flere CD’er, bl.a. én med værker udelukkende af Carl Nielsen, samarbejdet med sangere og skuespillere og spillet omkring 300 koncerter og turneret i Danmark og Sverige.

Ryelund & Sjølin

Samarbejdet med violinisten Morten Ryelund har varet siden 2016, hvor vi uropførte Anders Koppels mandolinkoncert. Siden er det blevet til mange spændende koncerter, både som duo, men også i samarbejde med musikere som Bjarke Mogensen på akkordeon og Joel Gonzalez på kontrabas.

Derudover

Når lejligheden byder sig er jeg også frisk på andre kammermusikalske konstellationer, som f.eks. guitar og strygekvartet eller andre spændende scenarier.